Muuttunut osoite

06.05.2020

 

 

Tiedote

 

Väestörekisterikeskus, maistraatit ja ltä-Suomen aluehallintovirastossa toimiva Maist- raattien ohjaus- ja kehittämisyksikkö yhdistyvät 1 I .2020 Digi- ja väestötietovirastoksi. Organisaatiomuutoksen vuoksi kuolinilmoitusten tallentaminen on keskitetty yhdek- sään Digi- ja väestötietoviraston toimipaikkaan. Tampereen palvelupaikassa ei ole enää vuoden 2020 alusta tallennettu kuolintietoja väestötietojärjestelmään.

Kuolinilmoitukset tulee jatkossa postittaa tallennettavaksi suoraan Jyväskylän palve- lupaikkaan, jos vainajan kotikunta on jokin seuraavista taikka jos vainajalla ei ole koti- kuntaa Suomessa taijos kotikunta ei ole tiedossa ja vainajan kuolinpaikka on jokin seuraavista:

Akaa, Hankasalmi, Hämeenkyrö, lkaalinen, Joutsa, Juupajoki, Jyväskylä, Jämsä, Kangasala, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Lempäälä, Luhanka, Multia, Muurame, Mänttä-Vilp- pula, Nokia, Orivesi, Parkano, Petäjävesi, Pihtipudas, Pirkkala, Punkalaidun, Päl- käne, Ruovesi, Saarijärvi, Sastamala, Tampere, Toivakka, Urjala, Uurainen, Valkea- koski, Vesilahti, Viitasaari, Virrat, Ylojärvi, Aänekoski.

Kuolinilmoitukset tulee postittaa osoitteeseen.

Digi- ja väestötietovirasto, Jyväskylä PL 253
40101 JYVÄSKYLÄ

Tallennamme kuolinilmoituksia alkuperäisten dokumenttien perusteella.

Ystävällisin terveisin,
Dig i- ja väestötietovirasto

Dtct- JA vÄesrört erovtRAsro Puh. 0295 536 000 (vaihde) Yhteystiedot, katso www.dw.fi

Kuolintodistuksen väestötietojärjestelmän osion lähettäminen