Sivujen käyttöohje

Nämä sivut on tarkoitettu Tampereen kaupungin ostamien  yksityisten tehostetun palveluasumisen tuottajien ja oman tuotannon henkilökunnan käyttöön.  Vuodesta 2016 sivut ovat kuuluneet myös Koukkuniemen vanhainkodin henkilökunnalle. Mikäli olet kiinnostunut käyttämään sivuja, mutta et kuulu em ryhmään, voit ottaa yhteyttä yhteystietojen kautta sivujen yläosasta. Aloitussivuille pääsee kuka tahansa, mutta oppimateriaalin avaaminen  vaatii salasanan. Salasana on kaikille yhteinen ja sen saa omalta työnantajalta. Salasana vaihtuu määrävälein.  Materiaali  on tarkoitus käydä läpi, esimerkiksi osastotunneilla, vuosittain. Osaamistestin suorittamista varten tarvitset oman tilin, jonka saat rekisteröidyttyäsi palveluun.  Perustason testi on tarkoitettu ohjaajille, perus- ja lähihoitajan tutkinnon suorittaneille tai sosiaalialan koulutuksen saaneille.  Syventävän tiedon testi kuuluu ensisijaisesti sairaanhoitajille, mutta sen saa suorittaa kuka tahansa asioihin hyvin perehtynyt koulutuksesta riippumatta. Vastaavasti sairaanhoitajat voivat tehdä myös perustason testin.

Tehostettua palveluasumista koskevia  uusia asioita käsitellään kohdassa ajankohtaista. Kiireettömien asioiden tiedottaminen siirtyy näille sivuille. Tämän vuoksi sivuja on syytä lukea säännöllisesti. Palautteen antaminen onnistuu myös sivujen kautta. Sivut kehittyvät ja palautteen saaminen auttaa niiden kehittämiseksi yhä paremmin henkilökuntaa palvelevaksi.

Oppimateriaalia koskevat normaalit copyright säännöt. Osittainenkin luvaton kopioiminen on kielletty ja sivujen käyttöoikeus on vain edellä mainituissa työsuhteissa olevilla henkilöillä. Vaikka materiaali soveltuu yleisemminkin asumispalveluiden henkilökunnan käyttöön, on se parhaimmillaan hyvin toimivassa ja resursoidussa moniammatillisessa toimintaympäristössä.

 

 

TepaTampere logo